Assalamualaikum. Welcome to my blog. I'm Iva, owner of this diary. There have some stories and hijab tutorials here. Thank you for visiting this blog. Follow my blog and keep on reading my stories. Thank you . . . . .

Saturday, 7 September 2013

1st Wide Shawl Tutorial (Floral)

Assalamualaikum.

Day by day, week by week, month by month, dah lamaaaaaa sangat Iva tak buat tutorial.
Entry kali ni pun Iva buat because of my baby business hehe. Okay sesiapa yang belum tahu, Iva ada business kecil-kecilan, baru berjinak-jinak menjual shawls.

Untuk pertama kali, Iva buat Facebook Page untuk my baby business iaitu Diva's Closet
and
Iva baru buat account Instagram untuk Diva'Closet juga. Search @divasbyind kat Instagram korang semua dan jangan lupa FOLLOW and thank you for supporting hehe

Okay okay okayyy now, boleh tengok video tutorial kat bawah ni heheheheh *blushing*
1st time Iva buat tutorial, rasa macam kelakarrrr sangat hahah tapi takpelah. Lama2 okay la nanti kan kan? :)
Sorry kalau video kurang jelas atau suara perlahan ke apa ke. Sorry taw. Harap korang semua faham dan suka dengan tutorial Iva heee

*sorry sebab selekeh sikit hahaha malas nak siap elok2*

video

Selamat mencuba ^__^